Modele de case taranesti renovate

Preţurile diferă în funcţie de Sezon, Dar şi de mărimea casei. Spre exemplu, Casa Nicu DIN Sălişte, judeţul Sibiu, costă în peline Sezgin 46 de euro/Zi şi poate acomoda Housing pana la trei persoane. Casa Mariş, DIN Botiza, judeţul Maramureş, Recent restaurată, se închiriază cu 100 de euro/Zi în peline Sezon. Casa Lisenchi, DIN Tălmaciu, judeţul Sibiu, care poate acomoda Housing 18 persoane, se închiriază cu 125 de euro/Zi. La cosit de iarbă Verde de la an la an, a tot adăugat Noi case în ofertă. Casele care sunt listate pe site sunt vizitate în prealabil, se fac fotografii şi este adăugată o descriere. Fără aceşti Paşi, nici o casă ţărănească nu devine o “casă în natură”. Ultimul proiect la Care a lucrat Christian Harfmann este Casa Lisa DIN Cund, judeţul Mureş. Majoritatea turiştilor care vin în Casele promovate de Harfmann sunt Germani, austrieci şi elveţieni.

Dar vin turişti şi din Olanda, marea britanie şi Franţa. “În primul rând, turiştii sunt interesaţi de Viaţa originală de la Ţară. Sunt încântaţi să vadă cum Dimineaţa Vacile şi oile sunt Duse la păşune, cum se coşeşte Iarba, le place să Guste brânza proaspătă şi pâinea scoasă DIN cuptor. Mulţi dintre EI FAC plimbări, alţii MERG cu bicicletele sau călăresc. Şi bineînţeles, toti vizitează bisericile fortificate şi oraşele DIN regiune “, a mai spus pentru Economica.net, Christian harfmann. Harfmann nu vrea să spună câţi turişti Str ăini ISI rezervå o, de la satile DIN Transilvania, Dar după o privire mai atentă pe site-ul de rezervări se poate vedea că sunt case care sunt închiriate aproape în totalitate. Spre exemplu, Casa Nicu DIN judeţul Sibiu, este închiriată în totalitate pentru luna iulie, iar pentru Lunile août şi septembrie mai sunt Naomi zile disponibile. Totuşi, DIN 2007, numărul turiştilor Care ISI rezervå o r. b.

ţă la Ţară a crescut continuu. Austriacul mai spune că în primii Ani de activez turistică clienţii preferau tururile cu Ghid, Dar în ultimii Ani a observat o schimbare a preferinţelor. Acum vor mai mult Turisme individuel. “România este o Ţară pentru turismul Individual, nu pentru cel de masă”, adaugă Harfmann. CEA mai mare Cerere a fost în 2007, atunci Când sibiul a fost Capitală Culturală Europeană, iar de atunci Creşterea este modestă.